Jezikovni tečaji – angleščina

Podjejtje carUK nudi tečaje angleškega jezika.tečaj angleškega jezika

Nudimo:

– splošne tečaje

– specialistične tečaje

 

Prednost naših tečajev so v prilagodljivosti in inovativnosti, predstavljajo pa tudi cenovno zanimivo ponudbo.

Tečaji so namenjeni posameznikom ali podjetjem, kraj izvajanja je po dogovoru.

Gradivo, ki ga pri tečajih uporabljamo predstavlja izbor najnovejših pedagoških dognanj na področju učenja in poučevanja tujega jezika, naši predavatelji se redno udeležujejo mednarodnih posvetov in izobraževanj. Še posebej smo ponosni na dejstvo, da naše poučecanje temelji na samoevalvaciji slušatelja.

Vsi naši predavatelji imajo tudi doseženo formalno izobrazbo na področju poučevanja tujega jezika.

Prilagodljivost se kaže tudi v tem, da vsem slušateljem omogočamo dostop do spletne učilnice, kjer imajo na voljo več gradiva s katerim dodatno utrjujejo svoje znanje slovnice. Slušatelji dostopajo do gradiva iz lastnega naslonjača, njihov predavatelj pa spremlja njihov napredek in jim tudi svetuje. Srečanja lahko potekajo v živo ali preko skype-a.

Kako izbrati tečaj angleščine?

Pri izbiri tečaja je zelo pomembno, da veste dve stvari. Prva stvar je zakaj tečaj potrebujete in druga stvar, koliko časa ste pripravljeni nameniti učenju. Svetujemo vam, da k izboru tečaja ne pristope z razmišljanjem, da bi radi izboljšali znanje angleščine.

Znanje tujega jezika delimo na več sposobnosti med njimi so govor, slušno razumevanje, branje in pisno sporočanje. Veliko slušateljev je zelo močno pri branju in poslušanju, imajo pa strah pred govorjenjem – če ste to vi, smo prava izbira za vas!

Pri komponenti časa je potrebno upoštevati, da je za učenje potreben mir in zbranost. Zavedati se moramo, da je učenje tujega jezika tek na dolge proge, vendar pa starost ni dejavnik, zaradi katerega se ne bi začeli učiti angleščine. Ura tečaja traja 45 minut, ponavadi imamo 2 uri skupaj. To pomeni, da boste doma morali temu nameniti še vsaj dve uri. Kako? Preprosto. Med vožnjo v službo poslušate zvočno knjigo, rešujete vaje v spletni učilnici in (če verjamete ali ne) pred spanjem ponovite snov.

Torej vabljeni, da nas kontaktirate in pripravili bomo ponudbo za vas.

E-mail: carukdidaktika@gmail.com ali pa nam pošljite povpraševanje preko rubrike kontakt.